З 15 березня для православних християн розпочався Великий піст. Цей період є особливим для вірян, адже метою посту є підготовка до Великодня. Цікаво, що серед українських зірок є ті, хто також постує.
Так, відомий український співак Олександр Пономарьов на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук зізнався, що дотримується посту.

Олександр Пономарьов, скріншот із відео
Олександр Пономарьов, скріншот із відео

"В піст головне не їсти одне одного" - так казав блаженніший митрополит Володимир. І я з ним повністю погоджуюсь, тому що піст це точно не дієта. Ну, хоча піст корисний і для душі й для тіла, це точно. Тому що святі старці казали: "якщо ти щось віднімаєш у тіла, то ти додаєш своїй душі". Тому головне результат, і головним результатом посту має бути любов до ближнього, переосмисленні своїх якихось недоліків, боротьба з ними, молитва", - каже Пономарьов.

Артист зауважив, що поститься уже протягом багатьох років. Каже, це допомагає відчувати себе краще як душевно, так і фізично. Тому Олександр Пономарьов закликає всіх українців, які мають таку внутрішню потребу теж дотримуватися посту.

"Я вже довго пощуся, вже понад 20 років. Чому? Відчуваю, що мені стає на душі краще, це перше і найголовніше, мабуть. Тому навіть не аналізуючи якісь духовні речі, раніше я робив це якось підсвідомо. Тому постіться, якщо є така можливість і бажання. Любіть одне одного і не їжте одне одного", - підсумував Олександр Пономарьов.

Раніше повідомляли, Олександр Пономарьов накинувся на українських співаків: "Вони зірки, але не можуть заспівати".

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Пономарьов показав дружбу з Дзідзьо однією піснею: "Неповторні".

Знай.uа писав, колишня Олександра Пономарьова розкрила несподіваний секрет: "Ми з його дружиною-подруги".