У Польщі сталася НП, там авто пірнуло з причалу у воду. В результаті цього українське подружжя з дітьми та собакою не змогли вибратися з пастки.

Про це повідомляє Dailylviv.

Так, стало відомо, що у суботу 13 березня, в місті Щецин в Польщі поховали сім’ю, яка загинула у трагічній ДТП у містечку Дзівнув. Ця аварія, яка сталася наприкінці лютого, шокувала всю Польщу. Подружжя та їхні діти – восьмирічна дочка та трирічний син загинули в трагічній аварії, яка трапилася, коли машина, раптово рушила з причалу і впала у річку Дзіна.

Фото:  Dailylviv
Фото:  Dailylviv

Щоб з'ясувати причини трагедії правоохоронцям довелось здійснити розтин тіл усієї родини. У слідства було одразу кілька гіпотез. Одна з версій – поламка автомобіля, на якому їхала родина. Відомо, що на місці події немає ознак гальмування, і машина з’їхала з дороги та повернула під кутом 90 градусів просто на набережну.

Свідки трагедії зазначили, що машина деякий час плавала на воді, але з неї ніхто не вилазив. Транспортний засіб вдалось витягнути через три години. Усі загинули.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.ua, у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.ua писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.