Підозрюваному у вбивстві 7-річної Марійки Борисової з Херсонщини загрожує довічне ув'язнення. 62-річного чоловіка затримали напередодні.
Про це повідомляє ТСН.
Варто зазначити, що підозрюваний у вбивстві дівчинки жив з нею на одній вулиці та навіть дружив з її батьками. Наразі чоловік поки що не дає свідчень, але його причетність до вбивства та зґвалтування дитини довела генетична експертиза.
У поліції відмітили, що підозрюваний у вбивстві дівчинки вже був тричі засуджений: за хуліганство та тяжкі тілесні ушкодження. Зазначимо, що у день похорону до нього прийшли правоохоронці, аби вкотре опитати, але застали його з порізаними венами.

Скріншот ТСН
Скріншот ТСН

"Порізав вену і руку засунув у воду, щоб кров не згорталась. Ми йому надавали допомогу, викликали "швидку", - сказав начальник кримінальної поліції ГУНП у Херсонській області Микола Цап.

Місцеві жителі вірять у те, що підозрюваний був здатен на такий злочин. Адже той був агресивним, особливо, коли випивав.
"Він тверезий ще нічого. А як нап'ється, то жах, він на мене з сокирою кидався", - розповіла місцева жителька.

Скріншот ТСН
Скріншот ТСН

Востаннє Марійку бачили саме біля будинку дяді Колі. Утім, кажуть сусіди, криків дитини у квартирі не чули. Тому місцеві жителі припускають, що чоловік знущався з дитини у своєму сараї. Вочевидь там і тримав тіло дівчинки. Сусіди додають, що всі ці чотири дні, поки шукали Марійку, дядя Коля безпробудно пив. І хоча працює копачем могил, Марійці яму копати відмовився.
Де насправді вбив та тримав тіло дівчинки – поліція встановлює. Адже, затриманий відмовився давати свідчення. Загрожує йому довічне ув’язнення.
Варто нагадати, що 7-річна жителька села Щасливе Марія Борисова зникла 7 березня. Сотні людей її розшукували чотири доби. Працювала поліція, нацгвардія, кінологи, УДСНС та волонтери.

Нагадаємо, раніше Україна попрощалася з маленькою Марійкою Борисовою, серце розривається- " Вбивця десь поруч!"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"

Також Знай писав, що збезчестив і забрав життя 7-річної дитини: на Херсонщині затримали небезпечного злочинця