У мережі показали зворушливе фото родини українського льотчика, який врятував десятки життів ціною власного.

Про це повідомляє "kharkiv_1654" в соціальній мережі Instagram.

Так, українцям показали фото родини легендарного льотчика, який у 2014 році врятував десятки життів ціною власного. На оприлюдненому фото сім'я льотчика Костянтина Могилка позує вже на жаль не в повному складі. На фото зображені його дружина і двоє дітей, які тримати його форму.

Фото: "kharkiv_1654"
Фото: "kharkiv_1654"

Варто нагадати, що льотчик Костянтина Могилко в 2014-му році під час спостережного польоту (аерофотозйомки) був збитий ракетою терористів.
Відомо, що тоді пілот віддав наказ екіпажу покинути літак, а сам ціною власного життя, направив літак за межі міста і запобіг жертвам серед мирного населення.

Нагадаємо, що командувач ООС терміново звернувся до українців через путінську агресію на Донбасі: "Дата обрана".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, герої не вмирають: у Краматорську вшанували пам'ять загиблого молодого добровольця.

Також Знай.uа писав, що кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "жодного разу не пошкодував".