На Львівщині сталася НП під час проведення робіт на піщаному кар'єрі. У результаті цього загинула одна людина.
Про це повідомляє пресслужба МВС України у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у понеділок, 15 березня на Львівщині у селі Тростянець під час проведення робіт на піщаному кар’єрі стався зсув. Варто зазначити, що внаслідок зсуву на піщаному кар'єрі засипало екскаватор, загинув водій.

Фото: МВС України
Фото: МВС України

" У селі Тростянець Миколаївського району на піщаному кар’єрі стався зсув, внаслідок чого під шаром ґрунту опинився екскаватор з водієм. О 16:30 тіло загиблого деблоковано", - сказано у повідомленні пресслужби МВС.

Варто зазначити, що до робіт залучалося 8 осіб та 3 одиниці техніки, з них від ДСНС України - 5 осіб та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.