На Львівщині розшукується безвісти зниклий чоловік, який вийшов з дому та не повернувся.
Про це повідомила Віра Лущик у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1".
Так, стало відомо, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого Лущик Івана Михайловича. Відомо, що чоловік 1973 року народженні є мешканцем села Лущики (Бишківський старостинський округ). Чоловік вийшов з дому та не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон зниклого відімкнений.

Лущик Іван, фото з фейсбук
Лущик Іван, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклого: на вигляд 47 років, середньої статури, темноволосий.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будьте байдужими.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще