У Львові на уроках християнської етики вчителька розповідає дітям, що потрібно запросити бога до класу, та перетворює навчальний процес на проповідь та богослужіння.

Про це обурені батьки пишуть на сторінці Facebook-спільноти "Батьки SOS".

“Він завжди є тут, завжди поруч, але щоб про це пам’ятати, ми мусимо його запросити. І от зараз маю тут свічечку і я її запалю, і це буде означати що цей гість є вже в нас присутній на занятті. Може, вже здогадалися, хто це той гість? Так, Господь Бог”, - так розпочинає урок християнської етики в 5 класі вчителька школи №68.

Відео, зроблене на занятті, викликало серйозний резонанс у соцмережах. Судячи з того, що зйомка велася неприховано, а навпаки досить професійно, це був запис відкритого уроку, який, очевидно, повинен був продемонструвати методику викладання цього предмета у звичайній, світській школі у державі, в якій Конституція проголошує свободу віросповідання.

Однак, після того, як вчителька здійснила релігійний ритуал, запаливши свічку і тим самим, нібито, закликавши Бога до класу, урок про християнську етику перетворився на проповідь християнської етики.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Це було звичайне релігійне (якщо вузько — християнське) навчання, яке супроводжувалася спільним читанням дітьми навстоячки псалма Давида та розповіддю учительки в діалозі з учнями про спасіння Ноя через його надзвичайну віру в Бога і про сучасну потребу в спасінні для кожної людини.

Нагадаємо, в Україні хочуть запровадити уроки християнської етики.

Як повідомляв Знай.uа, Дитяча книга про одностатеві стосунки наробила галасу в Україні, дорослі виявилися не готовими: "Насторожує"