Маленький українець, який бореться з тяжким недугом потребує термінової допомоги. У малюка діагностували пухлину мозку.
Про це повідомляє ТСН.
Дворічному українцю Мартинюку Тимуру лікарі поставили діагноз - піломіксоїдна астроцитома зорових нервів, хіазми та гіпоталамічних віділлів головного мозку. Це означає, що в мозку дитини утворилась злоякісна пухлина, яка вже забирає у дитини зір і ставить під загрозу його життя.

Тимурчик потребує допомоги, фото ТСН
Тимурчик потребує допомоги, фото ТСН

Зараз за життя малюка вже понад п'ять місяців борються лікарі в Івано-Франківську. Хлопчик уже пройшов 10 блоків хіміотерапії. Зараз родина шукає всі можливі варіанти для вивезення для подальшого лікування малюка за кордон.
Родина Тимурчика не в змозі самостійно оплатити лікування закордоном, тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати їхнього сина.
Реквізити для допомоги
ПриватБанк: 5168755461186260
Мартинюк Руслана Петрівна

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще