Відома українська співачка Тоня Матвієнко часто тішить своїх фанів новими хітами чи відеокліпами. Також зірка не втомлюється бути активною у своєму Instagram, де ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Тоня Матвієнко опублікувала світлину своєї спільної доньки Ніни з коханим Арсеном Мірзояном. На фото маленька копія зірки позує на світлому диванчику.
Маленьку Ніну сфотографували в образі справжньої принцеси, адже вона одягла пишну сукню білого кольору та доповнила все це розкішними локонами.

Фото зі сторінки Тоні Матвієнко
Фото зі сторінки Тоні Матвієнко

Варто зазначити, що під опублікованим фото маленької принцеси Тоня Матвієнко зізналася у коханні своєму чоловіку Арсену Мірзояну.

"Дитячий сміх, як сніг. Фальш не живе в дитячих посмішках. Без міркувань дзвенить і без вдавань для всіх. Дитячий сміх – це сонечко в очах @arsen_mirzoian люблю тебе 🤍", - так підписала Тоня Матвієнко оприлюднене фото.

Нагадаємо, що Оля Полякова похвалилася своїм винаходом: "Краща на ринку"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу з "розбитим" обличчям схвилювала українців: "Неймовірно..."

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль нарешті показала, що ховається за її "Скандалом": "Подивимося разом"