У бік окупованого Донецька у небо запустили величезний український прапор.
Про це повідомляє "Останній Блокпост".
Так, стало відомо, що у суботу, 13 березня біля Мар'їнки в небо запустили величезний український прапор з кульок. Це зробили волонтери разом з військовими та переселенцями.

Фото: "Останній Блокпост"
Фото: "Останній Блокпост"

"Вчора поблизу Мар'янки, волонтери разом з військовими та переселенцями запустили на Донецьк 12-метровий червоно-чорниий український прапор", – йдеться у повідомленні.

Фото: "Останній Блокпост"
Фото: "Останній Блокпост"

Варто зазначити, що цю акцію присвятили до Дня українського добровольця, який відзначають 14 березня.

Фото: "Останній Блокпост"
Фото: "Останній Блокпост"

Для довідки:
День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.
День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, що командувач ООС терміново звернувся до українців через путінську агресію на Донбасі: "Дата обрана".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, герої не вмирають: у Краматорську вшанували пам'ять загиблого молодого добровольця.

Також Знай.uа писав, що кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "жодного разу не пошкодував".