Українська співачка Ірина Федишин показала в соцмережі Instagram коротеньке відео про те, як минув її концерт у Миколаєві.

«Миколаїв, дякую за вашу любов!», - підписала вона відеоролик.

«Ірино, щиро дякуємо Вам за Вашу українську чуттєву пісню, за Ваше добре любляче серце, за яскраве професійне шоу, Ви живете га сцені! Ваш чоловік - це Ваша підтримка щохвилини, він контролює усе і це прекрасно мати сильне плече поруч! Вашій родині бажаю миру, гармонії, злагоди! Спасибі Вам за такий вечір! Ви найкраща! З найкращими побажаннями та словами подяки», - дякують фанати.

«Спасибі величезне за концерт. Все було, як завжди, на вищому рівні. Ви велика молодець. З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами ще раз», «Дякую за концерт, як завжди було все круто. Чекаємо знову», - захоплено пишуть фанати співачки.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Однак знайшлися і ті, хто категорично проти будь-яких масових заходів під час пандемії.

«Які концерти?! ?! Ви подуріли? Подивіться де маски у глядачів!!! На шиї», «Публіка без масок, таке скупчення, а потім думаємо, чому захворюваність велика короновірусом», - зазначають коментатори.

Дісталося співачці й за відверті костюми на сцені.

«Вже й Федишин в трусах співає! Мода, мать її», - обурюються українці.

Нагадаємо, Ірина Федишин залишила кар'єру заради синів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин у пікантній сукні зачарувала новою піснею.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".