На Херсонщині в сільському туалеті знайшли тіло немовляти. Про це повідомили на сторінці поліції Херсонської області у соцмережі Facebook.

12 березня в поліцію надійшло повідомлення з гінекологічного відділення міста Гола Пристань про те, що до них надійшла 41-річна жінка з кровотечею. Після огляду пацієнтки медики встановили, що вона була вагітна і знаходилаь приблизно на 33-му тижні, але на обліку жінка не стояла.

За місцем проживання жінки, в одне з сіл Скадовського району, Херсонської області вирушила слідчо-оперативна група. В результаті огляду поліцейські знайшли тіло немовляти у вуличному туалеті.

Туалет, фото: Facebook поліція Херсонської області
Туалет, фото: Facebook поліція Херсонської області
Туалет, фото: Facebook поліція Херсонської області

За даним фактом було відкрито кримінальну справу за статтею 117 (умисне вбивство матір'ю новонародженої дитини) ККУ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тіло хлопчика було направлено на судово-медичну експертизу яка встановила, що дитина народилася мертвою.

Відомо, що у жінки є чоловік і двоє дітей. В даний момент вона знаходиться в лікарні. За словами породіллі, вона нічого не знала про вагітність. Інші обставини події вона пояснити відмовилася.

Публікація поліції Херсонської області: Facebook
Публікація поліції Херсонської області: Facebook
Публікація поліції Херсонської області: Facebook

Нагадаємо, що студентку, хлопця якої зарізав ревнивий одногрупник, знайшли мертвою

Як повідомляв портал "Знай.uа", під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти

Також, "Знай.uа" писав, що копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "Поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"