Стало відомо про те, що Львівська область потрапила в топ-5 регіонів України, де помічена найвища народжуваність.

Таким чином повідомляється, що в лютому на території України народилося 22 179 діточок. І саме у Львівській області помічена висока народжуваність.

Про це розповіли на сайті Міністерства юстиції.

Найбільше малюків з'явилося в Києві, Одеському області, Дніпропетровській області, Львівській області, а також Харківській. 2233, 1603, 1600, 1558, і 1310 діточок відповідно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Батьки повинні будуть зареєструвати дитину в органах державної реєстрації актів не пізніше, ніж через місяць з дня його народження.

На початку минулого року в Україні з'явився сервіс "Е-малюк". Він дає можливість українським батькам за допомогою однієї заяви отримати всі базові послуги від держави, які пов'язані з народженням дитини.

Нагадаємо, що у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців за рік стало на 250 тисяч менше. Згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб. Рівно рік по тому ця цифра склала 41 мільйон 900 тисяч чоловік.

Також Знай.ua писав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину. До того ж, цього року в обласному центрі народилося менше дітей.