Львів потрапив до півфіналу Європейського молодієного конкурсу, на якому змагаються за звання Європейської молодіжної столиці 2024.

З українськом містом конкурують Кишинів (Молдова), Гент (Бельгія) та Веспрем (Угорщина), пише The Mayor. Переможця оголосять в листопаді 2021 року.

Координатором процесу участі Львові у конкурсі виступила команда центру для молоді – МолоДвіжЦентр.Львів.

"У статусі Молодіжної столиці 2024 Львів прагне розкрити концепцію Molo. Ці 4 літери мають потенціал і зміст на локальному й національному рівнях, а також значний європейський контекст", – йдеться на сайті Львівської міськради.

Щороку Європейський молодіжний форум присуджує звання Європейської молодіжної столиці новому місту. Ця нагорода призначена для розширення прав і можливостей молоді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тим часом фіналістка конкурсу краси" Міс Казахстан-2019 " Гульнур Нуртаза змушена працювати посудомийницею. Дівчина залишилася без батьків і змушена забезпечувати себе сама. 19-річна дівчина вже півроку працює на кухні одного з кафе в місті Кизилорда. У мережі з'явилося відео, де Гульнур працює на кухні: чистить часник і миє посуд. Закадровий голос каже, що це і є та сама "Міс Кизилорда-2017". Гульнур не заперечує, що це саме вона.

Нагадаємо, раніше маленька закарпатка підкорила Україну ангельською красою-майбутня королева

Як повідомляє портал Знай.ua, красуня із Закарпаття перемогла у конкурсі для розкішних жінок-перед такими формами не встояти

Також Знай.ua писав, що українка завоювала титул "Міс Чикаго" і стала доктором: цю красу приховували 60 років