Двом українцям, які обгоріли після вибуху в будинку терміново потрібні донори. Наразі батько та син перебувають у реанімації.
Про це повідомляє портал "20 хвилин".
Так, стало відомо, що у реанімації Лікарні швидкої допомоги рятують батька і сина, які постраждали внаслідок вибуху і пожежі у приватному будинку на вул. Самчука у Тернополі. Зазначимо, що ця пригода сталася у четвер, 11 березня.

Фото: портал "20 хвилин"
Фото: портал "20 хвилин"

Відомо, що 24-річний Дмитро Мудрий отримав 50% опіків тіла, його 54-річний батько Олег обгорів на 80-90%. Наразі чоловіків пробують вивести з шокового стану і вирішують питання про перевезення до Львова, адже їх травми вкрай складні. Зараз чоловіки перебувають під кисневими масками.

"Сталась біда... Мій син Діма і його батько Олег у реанімації у опіковому відділенні. Потрібні 10 донорів, група не має значення. Зголосіться, будь ласка! Підтримайте ще нас молитвою… ", - мати Дмитра пані Олена просить про допомогу.

Фото: портал "20 хвилин"
Фото: портал "20 хвилин"

Наразі деталей НП родичі потерпілих не знають. Зазначається, що стався вибух. На момент вибуху у будинку були ще двоє молодших діток Олега – 2 і 6 рочків. Вони не постраждали, адже їх рятували батько та син, тому вони й отримали сильні опіки.
Де здати кров для родини?
Тернопільський обласний центр служби крові, м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8. Тел. 25-26-14. (Для Олега і Дмитра Мудрих)

Нагадаємо, раніше маленьке янголятко "скупалося" в окропі, мама в сльозах благає про допомогу: "Врятуйте Русланчика"

Як повідомляє портал Знай на Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай писав, що помер дворічний малюк, обгорілий в закритій машині: "Артемко мучився 5 місяців"