Ірина Федишин має велику армію шанувальників, тому за життям співачки з задоволенням стежать тисячі українців. Саме через це зірка активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram, де тішить підписників новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Цього разу Ірина Федишин показала, як після насиченого гастрольного графіка проводить час зі своїми дітками. Так, в Instagram співачка опублікувала коротеньке відео на якому показано, як її молодший син Олег розповідає вірш Тараса Шевченка.

Син Ірини Федишин, фото з instagram
Син Ірини Федишин, фото з instagram

"Мій розумник @oleg_play_official ❤️ Вивчаємо творчість Т.Г. Шевченка. Хто знає, як називається цей вірш?", - написала Ірина Федишин під опублікованим відео.

Варто зазначити, що синочок Федишин розповів на камеру уривок поеми "Княжна" видатного Тараса Григоровича Шевченка:
Зоре моя вечірняя,
Зійди над горою,
Поговорим тихесенько
В неволі з тобою.
Розкажи, як за горою
Сонечко сідає.
Як у Дніпра веселочка
Воду позичає.

Нагадаємо, Ірина Федишин запалила з двома маленькими чоловіками: неможливо не закохатися. Вона "запалила" разом зі своїми синочками.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин показала свою "зубасту" копію: "Немов ангел"

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Знай.ua писав, весняна Ірина Федишин засвітила найулюбленішого чоловіка: "Ці очі"