Відомий український співак та шоумен Михайло Хома (Дзідзьо) останнім часом досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Тут популярний артист тішить своїх підписників новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Дзідзьо показав свій незвичний наряд у якому він розгулював по засніжених Карпатах. На оприлюдненому фото популярний співак позує разом зі своїм колегою по сцені на фоні гір.

Фото з instagram Дзідзьо
Фото з instagram Дзідзьо

"Фешен Вік «Карпати 2021» Вікінги підсніжники шукають", - так Дзідзьо підписав світлину з Карпат.

На опублікованому фото Дзідзьо позує у досить незвичному образі. Так, щоб не замерзнути він одягнув теплий кожух та утеплені штани. Все це він доповнив коричневим взуттям та шапкою з-під якої виглядає перука.
Колега Дзідзьо, якого називають Павук також обрав досить нестандартний образ. Він також позує в теплому кожусі, але свій лук він доповнив стильними аксесуарами. Так він одягнув ще кепку та поясну сумку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Нагадаємо, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще