У Львові розшукується безвісти зниклий чоловік, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це повідомив координатор "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що відділом №4 Львівського районного управління поліції встановлюється місцеперебування безвісти зниклого Точиліна Назара Володимировича. Відомо, що чоловік 1982 року народження проживає за адресою місто Львів вулиця Донецька. Чоловік зник близько тижня тому, наразі його телефон відімкнений.

Точилін Назар, фото з фейсбук
Точилін Назар, фото з фейсбук

Зазначається, що безвісти зниклий переважно ходив в темно синього кольору джинсах або в чорних спортивних штанах і в темній куртці. Особливі прикмети: русяве волосся близько 180 см зросту тілобудова середня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону 0969410917. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будете байдужими.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.