Відома Українська акторка Ольга Сумська досить часто тішить часто тішить своїх фанатів новими ролями у кіно чи театрі. Але головної у житті акторки стала роль "Роксолани", яка принесла їй нечувану популярність та визнання.
Проте, мало хто знає, що Ользі Сумській доводилося зніматися в першому українському серіалі "Роксолана" в легкому одязі при сильному морозі. Про це зірка розповіла у програмі "Ранок з Україною".

Публікація Ольги Сумської: Instagram olgasumska
Публікація Ольги Сумської: Instagram olgasumska

"Ми починали зйомки влітку, а закінчили взимку. На вулиці мінус 15-20 градусів – ми знімали Туреччину в каретах і в легких нарядах. Режисер просив говорити "в себе", щоб пара не йшла зі рота. Потім ми озвучували зняте", - згадує виконавиця головної ролі Сумська.

Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska
Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska

Зірка також зізналася, що знімали серіал майже на повному ентузіазмі – виробництво "Роксолани" довелося на чергову хвилю кризи. Проте Сумська ні про що не шкодує та зазначає, що головним гонораром була любов глядачів, адже для актриси серіал став справжнім проривом.

Нагадавши, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани. Ольга Сумська опублікувала кілька дитячих новорічних знімків і розповіла, як відзначала свята.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком. Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі. При цьому зізналася, що невірність була як з боку чоловіка Віталія Борисюка, так і з її боку.