На Львівщині безвісти зниклого таксиста виявили вбитим на кладовищі.

Про це повідомляє портал "ZAXID.NET".
Так, стало відомо, що в Дрогобичі Львівської області 10 березня знайшли вбитим таксиста Юрія Новосада, якого поліція оголосила в розшук як зниклого безвісти. Зазначимо, що тіло 63-річного чоловіка виявили у власному автомобілі Peugeot Expert, яке було припарковане на кладовищі.

Фото: Форпост
Фото: Форпост

Рідні чоловіки розповіли, що чоловік зник 8 березня, коли виїхав на роботу. Увечері телефон таксиста вже був вимкнений. Наступного дня рідні таксиста звернулися в поліцію, також до пошуку були залучені волонтери.
Вже в середу, 10 березня, інші таксисти виявили автомобіль Новосада, який був припаркований на центральному міському кладовищі, а в машині знаходилося тіло чоловіка. Як повідомляють правоохоронці на тілі чоловіка знайшли ознаки насильницької смерті. Зокрема поліція виявила ножове поранення.

Фото: Форпост
Фото: Форпост

Варто зазначити, що таксистом Новосад працював близько 20 років, а в 1990-х роках був депутатом міськради Дрогобича. У цій справі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК, яке передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.