Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирушила з сімейством в іншу сім'ю. Але, полетіли вони не на відпочинок.

Таким чином повідомляється, що дівчина опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку Леся Нікітюк стоїть поруч з літаком, а під самим постом вона розповіла, куди і навіщо летить.

Телеведуча пише, що нарешті летить на Check Up. Вона ділиться, що приблизно раз на рік бере свою сім'ю, природно не всіх, а тільки тих хто заслужив, і летить в Стамбул.

Там вони не відпочиватимуть, а проведуть обстеження організму в клініці. Це вона робить для того, щоб знати, чи все в порядку, чи немає якихось хвороб. Це особливо актуально під час пандемії коронавірусу.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Більш детально Леся Нікітюк пообіцяла розповісти в своїх stories, і якщо раптом у передплатників є якісь питання по темі, можуть задати в коментарях, і можливо Леся на них відповість.

Поки що Леся лише встигла показати похід в Duty free в аеропорту Бориспіль.

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк ледь не залишилася без ніг через крокодила і перейшла на міні-спідниці. Подробицями інциденту ділиться прес-служба Нового каналу.

Як повідомляв "Знай.ua", спокуслива Леся Нікітюк "відрізала" голову заради паспорта.

Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий пост, де з'явилася в досить відвертому образі.

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк у відвертому боді побешкетувала із завидним красенем, не міг відвести очей.