Відома українська співачка Ірина Федишин зараз досить активно розвиває свою кар'єру та має багатотисячну армію шанувальників. Співачка часто ділиться своїми думками стосовно тої чи інших теми тому до неї прислухається багато українців.
Цього разу у сюжеті ТСН Ірина Федишин заговорила про святкування 8 березня. Це свято має досить цікаву історію, яка розпочалася у 1908 році, коли 15 тисяч жінок в Нью-Йорку вийшли на демонстрацію, вимагаючи скорочення робочого дня, збільшення заробітної плати та права голосу.

Скріншот stories
Скріншот stories

У серпні 1910 року відома діячка німецької соціал-демократії Клара Цеткін на конференції в Копенгагені запропонувала заснувати Міжнародний день боротьби за жіноче рівноправ'я та емансипацію.

Скріншот stories
Скріншот stories

Проте Ірина Федишин зазначає, що не треба глибоко занурюватися в історію та шукати тут різні підтексти. Але, зазначає, що отримувати квіти на це свято приємно і це підіймає настрій.

" Не треба там заглиблюватися та шукати підтексти. Кожна жінка сприймає це як ще один гарний день і можливість того, що їй подарують квіти. Тому що жінки люблять квіти, вони люблять увагу", - зазначила зірка у сюжеті ТСН.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"