Львів'янка Марія Городня здобула на чемпіонаті України у Харкові три золоті медалі на дистанціях 400, 800 і 1500 метрів вільним стилем.
Про це повідомило відділення НОК України у Львівській області.
Так, стало відомо, що у вівторок, 9 березня у Харкові, в заключний день зимового чемпіонату України з плавання третю золоту медаль здобула львів'янка Марія Городня. 15-річна спортсменка захопила лідерство у запливі на дистанції 800 метрів вільним стилем з перших метрів дистанції і перемогла з великим запасом.

Марія Городня, скріншот із відео
Марія Городня, скріншот із відео

Результат вихованки тренерів Андрія Копетчака та Андрія Шиманського - 9:01.04. Найближчу конкурентку Анну Стеценко з Дніпропетровщини вона випередила майже на 12 секунд.

Варто нагадати, що в попередні дні Марія Городня також стала чемпіонкою України 2021 року в запливі на 400 метрів вільним стилем і на 1500 метрів вільним стилем.

Переможний заплив Марії Городньої на дистанції 800 метрів починаючи з 40:50.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Українська чемпіонка Бех-Романчук залізла на чоловіка прямо на вулиці:"сумую".

Як повідомляв портал Знай.uа, юний львів'янин потролив суперника з Росії, найкраща партія в шахи: "Мам, завжди мріяв"

Також портал Знай.uа писав, що харківські фігуристи стали найкращими в Україні: боги льоду на ковзанах