На Львівщині розшукують безвісти зниклого водія таксі, який вийшов на роботу і зв'язок з ним обірвався.
Про це повідомляє інформаційний портал "Форпост".
Так, стало відомо, що на Львівщині у Дрогобичі розшукують безвісти зниклого Юрія Новосада. Відомо, що чоловік 1957 року народження у понеділок, 8 березня вийшов на роботу о 13.00 та зник безвісти. Варто зазначити, що чоловік працює водієм таксі.

Фото: Форпост
Фото: Форпост

Особливі прикмети зниклого: був одягнений у сині джинси, темно-синю зимову куртку, в’язану чорну шапку та чорні черевики. Автомобіль: Peugeot Expert 2001 р, білого кольору, номерний знак ВС 7857 СХ.

Фото: Форпост
Фото: Форпост

Уважно придивіться до фото, якщо ви десь бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефону 09353 11935, 0687059509 (Дзвіна), 063 848 3108 Людмила (мама). Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.