Український пілот, пролітаючи над Кримом вирішив потролити росіян.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Україна Зараз".

Відеоролик, де пілот звертається до росіян, зняв один з пасажирів авіарейсу. Як поінформував пілот, в даний момент вони пролітають на українським Кримом, а росіяни можуть "вийти" через аварійні виходи, щоб возз'єднається "з рідною Гаванню".

"Наш шлях лежить уздовж нашого українського Криму. Зараз ми пролітаємо над Кримськими горами. Якщо на борту є росіяни - аварійні виходи промарковані зеленими знаками. Ви маєте прекрасну можливість возз'єднається"з рідною Гаванню". Всім іншим людям - прекрасного польоту",- звертається пілот до пасажирів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Швидше за все даний ролик був створений, як жарт. А "голос" пілота був просто накладений на відео.

Пізніше знайшовся автор "відеошедевру", ним виявився юний пранкер-тіктокер з ніком chornobrovyi, який і наклав промову пілота.

Пізніше юнак записав ще одне відео, де зізнався у скоєному і поскаржився, що Тікток видалив перше відео через мову ворожнечі.

@chornobrovyi

підпиши петицію! ✍️ #офісвукраїну

♬ Funky Town - The Dance Queen Group

"Ахаххаха, люкс"," Красава че"," пілот красунчик", " як цей літак там опинився?", "Пахне фейком"," розумом не відзначився"," Красунчик, справжній українець", "це як нас*ать в шаровари по серед Червоної площі", "Ахаха, який дотепний пілот, як таких дебілів в авіацію беруть", " Ну блін, смішно звичайно, але все ж може не варто було так робити?", "фейк. а якщо не, прощай робота", "Толерантність так і пре", "Фейк", "Як вчасно автор включив камеру", "Сумніваюсь що це пілот говорив🙃 Тік ток Чорнобрового, тому і озвучка його", - писали в комменатриях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зневодненим кримчанам пустять "холодненьку" на честь 8 березня: свято ж, як не як

Як повідомляє портал «Знай.иа» Невірного чоловіка Наташі Корольової Тарзана помітили в окупованому Криму

Також «Знай.иа " писав, що Дипломати посміялися над Росією за кадри з окупованим Кримом: "як щодо фото власної країни?"