24-річна львів'янка, яка працює диспетчеркою вантажоперевезень Катерина Гладій підкорила тренерів "Голосу країни".
На популярному шоу талантів дівчині після виконання пісні Ірини Білик "Ти мій" вдалося розвернути три тренерські крісла.

Тіна Кароль вже сформувала свою зіркову команду ще минулого тижня, отож до Катерини повернувся Монатік, Олег Винник та Надя Дорофеєва.

Катерина Гладій, скріншот із відео
Катерина Гладій, скріншот із відео

Кожен із зіркових тренерів хотів аби львів'янка пішла до його команди. Монатік зазначив, що був би радий, якби Катерина зайняла останнє місце у його команді.

Варто зазначити, що дівчина обрала саме Монатіка своїм зірковим тренером й закрила його команду.

«Моя команда відкрита. У мене останнє місце. Таким голосом зачинити команду – це тільки радість та щастя», - заявив Монатік.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Катерина Гладій, скріншот із відео
Катерина Гладій, скріншот із відео

Нагадаємо, Олег Винник оригінально привітав "вовчиць" з 8 березня просто зі сцени: "Даєте сили жити".

Як повідомляв портал Знай.uа, "холостячка" Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицам" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.