На Львівщині правоохоронці затримали водія у стані алкогольного сп'яніння, який спричинив смертельну ДТП.
Про це повідомляє поліція Львівщини.
Так, стало відомо, що у понеділок, 8 березня близько 12:30 год біля села Тухля Стрийського району сталася аварія. Внаслідок ДТП загинула 42-річна жінка. Варто зазначити, що правоохоронцям вдалося затримали п'яного водія, який спричинив ДТП.
За інформацією правоохоронців, за кермом автомобіля, що скоїв ДТП був 58-річний місцевий житель. Він рухався у напрямку до селища Славське. Не впоравшись із керуванням, легковик виїхав за межі проїзної частини дороги та впав у річку Опір.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання передбачене санкцією статті до 8 років позбавлення волі.
Наразі правоохоронці затримали водія, який спричинив ДТП, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, 133 машини вщент: наймасштабніша ДТП року забрала життя шістьох людей. Як повідомляється, катастрофа сталася в штаті Техас, в місті Форт-Уерт. Причиною аварії називають жахливу ожеледь, яка скувала траси в Техасі.

Як повідомляє портал Знай.ua, у Дніпрі забита маршрутка "розбилася" на ходу, кадри за крок від трагедії. Курйозний випадок стався на проспекті Гагаріна, повна пасажирами маршрутка втратила два колеса.

Також Знай.ua писав, що київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще