У Львові помер відомий футболіст та тренер Роман Покора.
Про це повідомив Юрій Назаркевич, прессекретар "Карпат".
Так, стало відомо, що у понеділок, 8 березня на 74-му році життя зупинилося серце одного з найвідоміших львівських та українських фахівців футболу, колишнього півзахисника "Карпат" Романа Михайловича Покори.

Помер футболіст та тренер Роман Покора
Помер футболіст та тренер Роман Покора

Варто зазначити, що у 1966-1973 рр. Роман Покора провів за «Карпати» 191 матч, забивши 11 голів, долучившись, зокрема, і до завоювання Кубка СРСР-1969. За плечима Романа Михайловича і значна тренерська робота в УПЛ біля керма «Волині» (1992-1994 рр.) та «Олександрії» (2001-2003 рр.) – всього 128 ігор.

У Першій лізі в ролі головного тренера «Скали», «Полісся», «Олександрії», «Ниви» (Вінниця), «Миколаєва», «Енергетика» та «Геліоса» провів 143 гри.

Наразі про дату та місце прощання з видатним футболістом та тренером нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.