Відомий український співак Арсен Мірзоян - люблячий чоловік Тоні Матвієнко та батько 5-річної Ніни - привітав підписниць з Міжнародним днем усіх жінок.

На своїй сторінці в Instagram Мірзоян виклав фото, зроблене на початку дня в студії "Сніданку з 1+1".

"Святковий ранок! Вітаємо найкращу половину людства! Всіх жінок зі святом весни!" - підписав свій пост відомий український артист.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян самостійно впорався з тим, чого не може багато: "Форрест Гамп курить за гаражами".

Щасливий батько досить часто радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік.

"Знай.ua" писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.