Серед пасажирів, що постраждали у моторошній ДТП в Польщі, є мешканка Кам'янця-Подільського Анастасія Кочеткова. Дівчина знаходиться у вкрай важкому стані. Є підстави вважати, що наразі Настя перебуває у польському госпіталі в комі.

Родичі кажуть, що їхня Настуня їхала з Кракова додому і купувала квиток саме на цей автобус. 5 березня об 11 вечора дівчина сіла в автобус у Кракові. Тоді ж подзвонила мамі і повідомила, що вже в автобусі їде додому. Востаннє з'являлася онлайн о 23:16, пише портал Прикарпаття.

Дівчина мала прибути в Хмельницький о 9 ранку наступного дня. Колишня колега Насті Альбіна Гуменюк розповіла, що до неї після обіду зателефонувала стурбована мама і повідомила, що не може вийти на зв'язок з донькою. Тоді рідні подивилися маршрут автобуса, який виїхав з Познані, і зрозуміли, що він їхав через Краків і дівчина з великою ймовірністю могла сісти саме в нього.

Згодом у консульстві підтвердили, що Анастасія купила квиток на цей автобус. Рідні зайнялися пошуком Насті і виявилося, що вона знаходиться в комі в одній з лікарень Перемишля.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Консул сказав, що не знає, в якій вона лікарні, тому що евакуювали десятки постраждалих людей і розвозили в різні госпіталі. На той момент ще не було повністю зібраної інформації, хто і в якій лікарні перебуває. Говорив, що під час аварії речі порозкидалися, і не всі пасажири тримали при собі документи... Тому на той момент зрозуміти, хто є хто, було важко... Щоб її впізнати, сказали мамі терміново виїжджати до Польщі. О 11:20 сьогодні мама вже поїхала в Перемишль ", – розповіла Альбіна.

Жінка додала, що Анастасію знайшли в реанімації. У дівчини забинтоване обличчя і вона знаходиться у комі. Консул також підтвердив, що з великою ймовірністю це саме вона: "У неї забинтоване обличчя. Вона в реанімації у комі, але жива".

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України. У причинах аварії намагаються розібратися представники екстрених служб і дипломати відразу обох країн. В салоні перебувало 57 осіб, у тому числі двоє водіїв. На рятувальну операцію направили 30 пожежних частин зі 100 надзвичайників, вони розбирають місце трагедії. Постраждалих доставили до лікарень.

Як повідомляв Знай.uа, у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг.