Відомий український співак та шоумен Михайло Хома більш відомий під псевдонімом Дзідзьо має багатомільйонну аудиторію шанувальників. Тому артист часто тішить своїх підписників в Instagram новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу на своїй сторінці в Instagram у розділі stories Дзідзьо привітав українок з Міжнародним жіночим днем.

Дзідзьо, фото: Instagram
Дзідзьо, фото: Instagram

Артист опублікував фото на якому він зображений у своєму звичному сценічному образі. Для знімка Дзідзьо одягнув сорочку у клітинку та доповнив все це капелюхом та стильними окулярами.

Дзідзьо, фото: instagram
Дзідзьо, фото: instagram

"Зі святом весни", так привітав Дзідзьо українок.

До слова, ще один відомий український артист підготував для прекрасної половини людства сюрприз на 8 березня. Так, Арсен Мірзоян зазначив, що заспіває в ефірі ранкової програми" Сніданок 1+1". Також Мірзоян показав підготовку до виступу у прямому ефіру.

"1+1 = 3 Завтра в @snidanok звучим, для НАЙКРАЩОЇ половини людства!", - зазначив Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram
Арсен Мірзоян готується до виступу, фото з instagram

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського