Від ускладнень від коронавірусу померла вагітна українка. Медики боролися за її життя до останнього.
Про тяжку втрату повідомила подруга померлої Богдана Цьока у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що на Закарпатті померла молода українка. У соціальних мережах повідомляють, що жінка була вагітною та хворіла на коронавірус.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Я не вірю, не хочу, не буду... ти ж мені писала кілька днів тому. Наталі Гладовска, таких як ти не буває. Це все брехня, ти ж найдобріша і найщиріша людина у світі...Скажіть, що це брехня. Будь ласка", - сказано у повідомленні подруги померлої.

Користувачі мережі прийнялися залишати свої співчуття рідним та близьким українки у коментарях під постом її подруги.

"Щирі співчуття велике горе", "Немає слів", "Вона буде Ангелом.Ангелом для своїх діточок", "О Боже не можливо повірити тяжка втрата, співчуваю родині...", "Співчуття рідним.... час та віра", "Не можу повірити", - знайомі жінки залишили співчуття її рідним.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.