На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.


Про це у спільноті "Варта-1" повідомила львів'янка
Ольга Козлова.
Так, стало відомо, що відділом поліції № 6 ЛРУП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зниклий Строгуш Ярослав Іванович. Відомо, що чоловік 1949 року народження є мешканцем села Лапаївка. Відомо, що у суботу, 6 березня чоловік вийшов зі свого будинку по вулиці Кармелюка 16/36 близько об 11:00 і зв'язок з ним зник. Телефон чоловіка відімкнений.

Строгуш Ярослав, фото з фейсбук
Строгуш Ярослав, фото з фейсбук

Особливі прикмети зниклого: був одягнений у чорну шкіряну куртку, темно сині штани, темно коричневі черевики, кашкет темно сірого кольору. На одній із рук був намотаний еластичний бинт.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили чи знаєте щось про місцеперебування цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0988718989. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що під Києвом розшукують хлопчика, який вже неодноразово втікав з дому. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.