Популярна українська актриса, "Роксолана всіх часів" Ольга Сумська опублікувала несподіване фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На знімку зірка постала на пірсі, на тлі корабля, в яскравому червоному міні-сукні, чорному блискучому плащі і з запаморочливою зачіскою, що нагадує популярну в 80-х роках минулого століття «хімію».

"Моя героїня з 90-тих... Навіть не пам'ятаю, який фільм... але є, до чого прагнути...» ,- підписала знімок Сумська.

"Ніжки-клас!!!", "Клааасс. Зараз це в тренді», «а стиль який актуальний!", "Оля, ви чарівна", - засипають зірку компліментами її фанати.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Який раритет!", "Наскільки я пам'ятаю, це мода і 70-х. Моя молодість, мій наряд, тільки зачіска інша (під Мірей Матьє). А ви красуня. Дуже йде вам цей наряд", - додають в коментарях шанувальники таланту Сумської.

Нагадавши, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Як повідомляв портал Знай.uа , Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани. Ольга Сумська опублікувала кілька дитячих новорічних знімків і розповіла, як відзначала свята.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком.

Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі. При цьому зізналася, що невірність була як з боку чоловіка Віталія Борисюка, так і з її боку.