Популярна українська співачка Ірина Федишин показала, як проводить час із своїми синочками. Відповідне фото вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Вона зазначила, що несподіване повернення зими до Львова подарувало кілька сніжних днів посеред березня. І гріх не скористатися несподіваним снігопадом, щоб не зліпити сніговика зі своїми любими хлопчиками.

До слова, маленький сніговик, вдягнутий у помаранчеву шапочку та сірий шарф, вийшов трохи дивним. Замість традиційної морквинки на місці носа опинилася ялинкова гілочка, а сам він весь вкрився червоними цятками від ягідок.

Сини співачки виявилися неймовірно схожими на свою зіркову маму, особливо очима. Їхні личка просто світяться від щастя.

«Березневий сніг у Львові. Разом зліпили снігову бабу, зима не хоче від нас йти. Яка погода у вас?», - написала Ірина, додавши, що вже скоро вирушить на гастролі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Прем’єра «Обійми», побачимось: 8 березня – Суми, 12 березня – Одеса, 13 березня - Миколаїв, 14 березня – Херсон, 15 березня – Каховка, 16 березня - Нова Каховка, 18 березня – Трускавець», - анонсувала вона.

«У Черкасах теж сніг», «Так, зима знову повернулася», - пишуть в коментарях українці.

«Вау, супер!», "Ще один малюк!", «Вже не дочекаємось концерту у Херсоні», «Ви дуже класні! Щастя Вам!», - додають фанати співачки.

Нагадаємо, Ірина Федишин прогулялась з Лесею Українкою у її день народження

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин зізналася, про що сумує

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин виставила напоказ пишні принади