Під Львовом розшукують безвісти зниклу жінку. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, правоохоронці звертаються до громадян із проханням допомогти у пошуках жінки, яка зникла безвісти.

За інформацією поліції, зникла Гораєцька Леся Миронівна 1988 року народження перестала виходити на зв'язок із рідними ще після 10 лютого 2021 року.

Ситуація ускладнюється тим, що 33-річна жінка має психічний розлад – вона хворіє на шизофренію.

«Зникла безвісті 10 лютого 2021 року в селі Переможне», — уточнили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Усіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією про місце перебування жінки, просять повідомити за гарячими номерами телефонів до поліції.

Також на Тернопільщині розшукують мешканку села Федьківці (Вишнівецька територіальна громада, Кременецький район) Гук Галину Михайлівну, яка має психічні розлади.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - мешканку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.