Стало відомо про те, що в Польщі сталася масштабна ДТП з українцями. Є багато постраждалих.

Таким чином повідомляється, що на даний момент консули з'ясовують всі обставини трагедії. Поруч з містом Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. Серед загиблих було шестеро українців.

Аварія в Польщі, фото: nowiny24.pl
Аварія в Польщі, фото: nowiny24.pl

Про це написав речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколаєнко на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

15 осіб було госпіталізовано, шість громадян України на жаль померли. На місце прибули консули для того, щоб з'ясувати всі обставини трагедії. Вони взаємодіють з владою і лікарнями.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Аварія в Польщі, фото: nowiny24.pl
Аварія в Польщі, фото: nowiny24.pl

Раніше повідомлялося, що на даному рейсі перебувало 57 осіб і ще два водії. Пізніше одне з місцевих видань повідомило про те, що травмувалася 41 людина.

На місце аварії відправили 30 пожежних частин, яка складається з 100 рятувальників. Співробітники правоохоронних органів пообіцяли розібратися з ситуацією в найближчі кілька днів.

Нагадаємо, аварія в Італії відправила заробітчанку на той світ, "швидка" не встигла. Це сталося в Розарно, її збив Fiat 600 на Віа Націоналі. Жінка була родом з села Далешово Івано-Франківської області.

Як повідомляв " Знай.Іа", в Києві "синій" таксист збив на переході маму з дитиною - "Встигла відштовхнути коляску"

Знай.ІА писав, У Харкові мажор задавив пенсіонерку на зупинці і відбувся умовкою. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху жодних перешкод не помітив.