Відома українська співачка Ірина Федишин досить активно розвиває свою кар'єру. Тому зірка часто випускає нові пісні чи відеокліпи.
Нещодавно Ірина Федишин презентувала нову пісню під назвою "Обійми". Щоб заявити про неї більш гучно співачка презентує її на різноманітних телеканалах та радіо.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Цього разу Федишин завітала на радіо Люкс ФМ, де поспілкувалася з ведучим Славою Дьоміним. Зірка зазначила, що в її новій пісні описується все те, чого хочеться усім дівчатам та жінкам.

Ірина Федишин і Слава Дьомін, фото з instagram
Ірина Федишин і Слава Дьомін, фото з instagram

"Прем’єра «Обійми» на радіо «Люкс Фм» 🍒 Як завжди, зі @slavademin_official не заскучаєш 😉 Придумали класний тік-ток 😂 Більше дивіться у сторіс )", - так підписала фото Ірина Федишин під час презентації пісні на Люкс ФМ.

Після ефіру на радіо, зірка з ведучим вирішили записати коротеньке відео для популярної мережі ТікТок, яке вже набрало тисячі переглядів.

@radioluxfm

@irynafedyshyn @slavademin_official 😂😂😂 #федишин #іринафедишин #люксфм #luxfm

♬ violin_plus_quarantine_challenge by latiana_music - Latiana

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще