Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну аудиторію шанувальників. Саме тому зірка з задоволенням веде свою сторінку в Instagram, де часто ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу співачка та дружина Арсена Мірзояна оприлюднила фото на якому вона обіймає чоловіка. Співачка разом з незнайомцем позують на фоні стіни. Для фото Матвієнко обрала світлу сукню, а чоловік - білу футболку.

Тоня Матвієнко , фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко , фото: іnstagram tonya_matvienko

"Дякую за підтримку", - так підписала фото Тоня Матвієнко з таємничим незнайомцем.

Підписники зірки відразу ж прийнялися вгадувати ім'я таємничого незнайомця. Деякі фани співачки зазначили, що на фото стоїть співак Роман Скорпіон, який виконує трек "Мамо, я закохався".

"На фото Роман Скорпіон))))???", "Красиво виглядаєте с Романом", - зазначили у коментарях під опублікованою світлиною зірки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Співачка вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі чудовий подарунок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян спустив Тоню Матвієнко з гори в "червоній зоні".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою копію, і це не донька: в очах двоїться.