Мешканцю Червоноградщини загрожує до 8 років ув'язнення за вбивство чотирилапих. 59-річному чоловіку повідомили про підозру за жорстоке поводження з тваринами, що призвело до їхньої загибелі.

Як розповіли у прокуратурі Львівської області, в грудні 2020 року в селі на Червоноградщині чоловік, що знаходився на своїй огородженій ділянці, схопив рушницю та чотири рази вистрелив у собак свого сусіда, які гуляли на пасовищі та нікому не заважали.

Ротвейлер та алабай отримали вогнепальні поранення, від яких один пес загинув на місці, а інший - наступного дня. Досудове розслідування здійснюють слідчі ВП №2 Червоноградського районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Раніше під Одесою розгорілася справжня драма через смерть собаки. Жінка з невстановлених поки причин застрелила собаку породи хаскі. Припускають, що собака загризла кількох курей жінки. Труп тварини вона сфотографувала, а знімок виклала у місцевій спільноті.

Нагадаємо, під Одесою шкуродер понівечив хаскі граблями, селяни влаштували самосуд

Як повідомляв "Знай.ua", в Хмельницькому неадекват накинувся на малюка просто посеред вулиці: лупив ногами

Знай.ua писав, домашній тхір Бандит вижив після 100-хвилинного прання завдяки Мессі: "Кмітливість".