Мешканці Львова скаржаться на здирницство у громадському транспорті. Люди настільки приголомшені несправедливістю, що починають підозрювати: тут є якась змова.

Справа в тому, що в багатьох тролейбусах, де немає валідатора, водій може не продати квиток, мотивуючи тим, що буцімто не має решти. Буквально за хвилину-дві після цієї розмови до салону заходять контролери і намагаються стягти штраф. Жодні пояснення та підтвердження свідків не допомагають. Про це на своїй сторінці в Facebook пише Юрій Горалевич.

"Суть схеми полягає у імовірній змові водіїв громадського електротранспорту із контролерами тієї ж установи, при спробі готівкої оплати за проїзд. Водії відмовляються продавати квиток, мотивуючи відсутністю у них решти, у той же час, майже одночасно службою контролю здійснюється перевірка наявності у пасажирів квитка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Й таких пасажирів, яким відмовлено у придбанні права на оплату відповідного сервісу, попри свідчення пасажирів про ці наміри, штрафують як злісного безбілетника.

Це при тому, що майже на усіх офіційних зупинках громадського транспорту (окрім кількох у центрі міста) відсутні пункти придбання квитків чи проїздних карток, не кажучи уже на безпричинне зволікання із введенням електронного квитка", - розповів чоловік.

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.