Синоптики прогнозують найближчим часом значне погіршення погодних умов. Львівщину накриють морози та мокрий сніг.
Про це повідомили синоптики Українського гідрометцентру.
Так, стало відомо, що упродовж 5-8 березня синоптики прогнозують у Львові та області суттєве погіршення погоди. В регіон прийде похолодання та сніг з дощем, тому синоптики радять утеплятися найближчим часом.

Снігопад у Львові, скріншот із відео
Снігопад у Львові, скріншот із відео

У п’ятницю, 5 березня, у Львові та області буде хмарно. Температура повітря коливатиметься від 1 до 3 °C тепла. Вночі та вдень можливий сніг із дощем.

У суботу, 6 березня, по всій території Львівської області прогнозують сонячну погоду без опадів. Температура коливатиметься від -6 °C до +3 °C. Вітер північно-східний 5-10 м/с.

Снігопад, кадр з відео
Снігопад, кадр з відео

У неділю, 7 березня, у Львові та області збережеться мороз до -6 °C, вдень буде тепліше, до +5 °C. Упродовж дня буде сонячно, вітер західний 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У понеділок, 8 березня, вночі без опадів, вдень можливий дощ із мокрим снігом. Температура повітря коливатиметься від -3 °C до +5 °C.

Нагадаємо, що на Прикарпатті рятувальники допомогли швидкій доїхати до 2-місячного малюка: розчистили тонни снігу