В Ужгороді через ускладнення від COVID-19 померла 30-річна породілля. Зараз чоловік породіллі звинувачує медиків, проте вони зазначають, що стан жінки був вкрай важким.
Про це у соцмережах повідомила лікарка з Ужгорода Мирослава Павлівна.
Так, лікарка спростувала інформацію про те, що 30-річна Інга з села Довге Іршавського району Закарпатської області померла через кесарів розтин. За її словами смерть жінки спричинила важка форма COVID-19, зокрема ураження легень.

Фото із соцмереж
Фото із соцмереж

При цьому лікарка зазначає, що жінка після кесаревого розтину була підключена до ШВЛ та не могла самостійно дихати.

"Жінка померла від вкрай важкого перебігу пневмонії", - пояснила медик.

Попри доводи медиків чоловік покійної Сергій Щербатих у коментарі виданню "zakdialoh.com" розповів, що його дружину в Ужгородський пологовий будинок відправили з Іршавської районної лікарні ще 16 лютого. Саме в Ужгороді у жінки виявили інфікування COVID-19.

”З 16 до 22 лютого лікарі не надавали допомоги до тих пір, поки стан не погіршився – сатурація впала до 32, і вона почала задихатись. І лише тоді взяли на кесарів розтин”, – розповів чоловік покійної.

23 лютого жінці зробили кесарів розтин, проте через сім діб, 1 березня, вона померла. Варто зазначити, що дитина українки народилася здоровою.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що батькові в пологовому будинку підсунули ляльок замість померлих малюків: "Мої діти живі?"

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка впала в кому і народила дитину: як щаслива мама вперше побачила дочку

Також, "Знай.uа" писав, харків'янка народила у швидкій дорогою до лікарні: медики-красені