Відома співачка Ірина Федишин зараз активно розвиває свою кар'єру. Тому зірка з задоволенням тішить своїх численних фанатів новими піснями та кліпами. Нещодавно зірка презентувала новий трек під назвою "Обійми".

Нова пісня Ірини Федишин "Обійми" дуже чуттєва, в ній описується все те, чого хочеться усім дівчатам та жінкам - чоловічої підтримки та ніжності. Слова та музику для пісні написала Ірина Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Аби презентувати свою пісню широкому загалу Федишин стала гостем ранкової програми на телеканалі Інтер.

"Сьогодні був ще один яскравий день 😍 І розпочався він з прямого ефіру у програмі @ranok.inter 🤩 А потім ще багато зустрічей та інтерв‘ю) Більше дивіться у сторіс😉 Нова пісня вже у шапці профілю🔥 ", - написала Ірина Федишин.

Також зірка оприлюднила серію фотографій перед зйомками ранкової програми. Для презентації своєї пісні Федишин одягла розкішну сукню чорного кольору. Доповнила все це співачка масивною прикрасою на шию та взуттям чорного кольору.

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів:"потім довго відходжу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , Ірина Федишин затьмарила Домініканське Сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Також портал Знай.ua писав, як Ірині Федишин в костюмі " Пави "вдалося обвести навколо пальця сищиків шоу"Маска".