На Львівщині розшукують безвісти зниклого хлопця, який вийшов з дому та не повернувся.


Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомила Галя Кушик.
Так, стало відомо, що відділом поліції №6 ЛРУП ГУНП у Львівській області розшукується безвісно зниклий Кушик Руслан Остапович. Відомо, що чоловік 1997 року народження проживав на зйомній квартирі у Львові по вулиці Стрийська, 55.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Особливі прикмети зниклого: ріст 1,70,середньої статури, світле коротке волосся. В чому був одягнений - не відомо.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону 0680255140. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будьте байдужими.

Нагадаємо, раніше у Києві зник чоловік з вадами пам'яті, родичі збиваються з ніг: "місяць невідомості". У Києві тривають пошуки літнього чоловіка, зниклого безвісти 13 січня у Святошинському районі міста.

Як повідомляє портал "Знай.ua" "ваша дитина зникла": мамі подзвонили зі школи і ледь не довели до інфаркту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що у Дніпрі зникла харків'янка зі зміями на ключицях: рідні божеволіють. Востаннє дівчина виходила на зв'язок з рідними 3 лютого.