Стало відомо про те, що у Львові чоловік розкидає по місту собачий корм, в який підсипає проносне.

Таким чином повідомляється, що чоловік на початку розкритикував власників собак, які не прибирають за своїми вихованцями фекалії, і вирішив «покарати» їх.

На дитячих майданчиках він почав розкидати собачий корм зі проносним.

Про це повідомив активіст Роман Верхоляк і закликав інших «взяти на озброєння таку методику».

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На цю справу звернули увагу і співробітники правоохоронних органів Львівської області. Вони побачили повідомлення Романа Верхоляка і виявили в ньому заклики до жорстокого поводження з тваринами. За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Також, співробітники правоохоронних органів закликали не бути байдужими, і в разі, якщо буде помічено жорстоке поводження з тваринами, звертатися на спеціальну лінію 102.

Схожа історія трапилася в Запоріжжі, де після прогулянки в центрі, в районі вулиці патріотичної, домашній собаці стало дуже погано і різко піднялася температура. Про це господиня тварини Ніна Розовська написала у Facebook-пабліку "Типове Запоріжжя". Жінка розповіла, що в місті активно труять собак і схоже, що її вихованець наївся розкиданої отрути.

Нагадаємо, що під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.

Як повідомляв портал Знай, у Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки.