Український народний артист Павло Зібров поділився новим фото і відмінним настроєм. Співак опублікував пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на новому фото артист радісний, в сонцезахисних окулярах і чорному костюмі з блискітками.

Як розповів сам артист, це фото відображає його настрій, активне, радісне. Але, як зізнався Павло Зібров, у нього немає часу, щоб погуляти в таку прекрасну погоду, відчути те тепле сонце, а також свіжість природи.

Прогулюється тільки ввечері з Габі, а весь інший час проводить на знімальних майданчиках і студіях, готуючись до нових проектів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За цей час було знято вже безліч інтерв'ю, шоу, а також телепередач, які зовсім скоро будуть доступні по телебаченню і You Tube.

У пiдписникiв Павло Зібров запитав як у них справи, а також як проходять перші весняні дні.

Нагадаємо, що Павло Зібров несподівано змінив "орієнтацію" : по стопах Фредді Мерк'юрі.

На фото Зібров позує в копії концертного костюма Фредді. А саме: білі штани і майка, королівська корона з червоного оксамиту і золота.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Павла Зіброва засікли з інопланетянами.

Також "Знай.ua" писав, що популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого.

На своїй сторінці в Instagram Зібров опублікував фото з милим букетом квітів, а на тлі - їх з Мариною фотографія.