Відома українська співачка Ірина Федишин порадувала новою публікацією в соціальній мережі Instagram. Артистка вбралася на честь прем'єри її нової композиції.

Таким чином повідомляється, що на сторінці Ірини Федишин в соціальній мережі Instagram з'явився новий ролик. Вона їде в машині і співає свою нову композицію під назвою «Обійми».

Не можна не відзначити образ співачки. Вона з яскравим макіяжем і високою зачіскою порадувала передплатників, і ті почали залишати свої захоплені коментарі під постом.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Як вам новий образ? Оцініть від 1 до 10. 9:00 телеканал «Інтер», 10:00 радіо «Люкс fm», 12: 00 Радіо «Країна fm» - повідомила дівчина фанатам.

Автором слів і музики є сама Ірина Федишин це досить ніжна і лірична композиція, яка знайде відгук у серці кожного. У вмісті треку йдеться про те, чого хочеться жінкам.

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів:"потім довго відходжу".

34-річна зірка повернулася з відпочинку в Домініканській Республіці, звідки розмістила безліч красивих фотографій і відео.

Як повідомляв портал Знай.ua , Ірина Федишин затьмарила Домініканське Сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Також портал Знай.ua писав, як Ірині Федишин в костюмі " Пави "вдалося обвести навколо пальця сищиків шоу"Маска".