У Луцькій лікарні у вмираючої пацієнтки санітарка вкрала мобільний телефон.

Про це передає інформаційний портал "Волинські Новини", посилаючись на доньку померлої пацієнтки Лідію.

Повідомляється, що інцидент стався на початку січня. В одному з відділень Луцької міської клінічної лікарні у жінки, яка вмирала після ускладнень, викликаних коронавірусом, вкрали смартфон.

Дочка жінки відразу ж звернулася до медпрацівників, проте ті стверджували, що ніхто з відділення не міг нічого вкрасти. При цьому припустили, що це міг бути один з пацієнтів, якого відкачували від алкогольного отруєння і який згодом втік з лікарні.

Лікарня, скріншот з відео
Лікарня, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Через тиждень після похорону матері Лідія вона звернулася в поліцію, яка знайшла злодійку. Нею виявилася санітарка, якій донька пацієнтки доплачувала, щоб та доглядала за матір'ю під час новорічних свят.

Санітарці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України. 8 лютого обвинувальний акт направлено для розгляду по суті до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Якщо провину крадійки доведуть, то їй передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець загинув у катівнях путінських катів: заразили ВІЛ і не пускали лікарів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тернополянку зухвало обікрали прямо на лікарняному ліжку- " схопив і втік!"

Також «Знай.иа " писав, що На Закарпатті малолітня нахаба обчистила вбиту горем матір: "46 тисяч на операцію"