У Туреччині сім'я з шести осіб опинилася в пастці з вогню і диму: шлях до виходу з дому був відрізаний.

Єдиний шанс врятуватися - вікно, з якого жінка не роздумуючи викинула чотирьох дітей, пишуть місцеві ЗМІ. При падінні малюки не постраждали, оскільки свідки НП оперативно розтягнули під вікнам ковдру, куди діти благополучно приземлилися.

Після порятунку їх оглянули лікарі. Матері також вдалося вибратися з палаючої квартири. Рятувальники успішно ліквідували пожежу. Що стало причиною загоряння, поки не повідомляється.

Тим часом у Києві з шостого поверху випала 15-річна дівчина, яка розбилася на смерть. Відомо, що вона була сиротою і виховувалася бабусею. Наразі представники правоохоронних органів з'ясовують обставини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, копи повернули до життя молоду киянку, повні жмені таблеток - "Карантин довів..."

Як повідомляв "Знай.ua", під Тернополем ветерана АТО дивом витягли з петлі - "Говоріть зі мною!"

Знай.ua писав, у Києві 15-річна школярка викинулася з вікна: мати була зайнята пляшкою. Дівчинка була з неблагополучної сім'ї, а її мати любителька випити.